Bathu jogurt

20 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
78 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
75 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listy z bathu opláchneme pod tekoucí vodou, nakrájíme a necháme vařit ve vodě. Po chvíli je vyjmeme ven a necháme vychladnout. Následně je pomocí mixéru rozmixujeme s jogurtem. Jogurtovou směs ochutíme špetkou soli.
  • 2
    Zelené chilli papričky opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme, smícháme ve velké míse s jogurtem a necháme chvíli bokem.
  • 3
    Na pánvi rozpustíme máslo, na kterém osmahneme kmín a čertovo lejno. Směsí z pánve přelijeme jogurt. Můžeme podávat, jako vhodnou přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.