Bavette s chřestem,pancettou a zázvorem
35 min.
Ingredience
- 90gramůPancetta
- 500gramůBavette
- 500gramůChřest bílý
- 60gramůSýr Parmezán
- 1kusZázvor celý
- 1špetkaSůl
- 4lžíceOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
274 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
19 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Chřest,ze kterého odkrojíme dřevnaté konce,dáme asi na deset minut vařit do osolené vody.
- 2Po uvaření chřest nakrájíme na krátké špalíky.Ve velké pánvi rozpálíme olej,na kterém asi pět minut restujeme na kostičky nakrájenou pancettu a půl lžičky jemně nastrouhaného zázvoru.Přidáme vařený chřest a dalších pět minut restujeme.Osolíme podle chuti.
- 3Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.Scedíme a přidáme je na pánev ke směsi.Promícháme a asi dvě minuty je prohříváme při střední teplotě.
- 4Na talíři posypeme pokrm čerstvě strouhaným parmezánem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.