Bavette s chřestem,pancettou a zázvorem

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
274 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
19 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest,ze kterého odkrojíme dřevnaté konce,dáme asi na deset minut vařit do osolené vody.
  • 2
    Po uvaření chřest nakrájíme na krátké špalíky.Ve velké pánvi rozpálíme olej,na kterém asi pět minut restujeme na kostičky nakrájenou pancettu a půl lžičky jemně nastrouhaného zázvoru.Přidáme vařený chřest a dalších pět minut restujeme.Osolíme podle chuti.
  • 3
    Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.Scedíme a přidáme je na pánev ke směsi.Promícháme a asi dvě minuty je prohříváme při střední teplotě.
  • 4
    Na talíři posypeme pokrm čerstvě strouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.