Bavorský krém s tvarohem a vanilkou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
44 kcal
Bílkoviny
4 g
Sacharidy
2 g
Cukr
2 g
Vápník
3 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky želatiny namočíme na chvíli do misky se studenou vodou. Potom plátky vyjmeme a necháme rozpustit ve 3 lžících teplé vody.
  • 2
    Z bílků ušleháme pevný sníh.
  • 3
    V míse metličkou rozšleháme tvaroh ochucený zrníčky z vanilkového lusku, zlehka zapracujeme sníh z bílků a přidáme tekutou želatinu. Šleháme ještě 2-3 minuty. Krém osladíme aspartamem podle chuti.
  • 4
    Dezert necháme do druhého dne v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.