Bazalková omáčka s piniovými jádry
25 min.
Ingredience
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1lžíceBazalka
- 2lžíceOříšky piniové
- 400gramůTěstoviny konzumní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
286 mg
Cukr
258 mg
Postup přípravy
- 1Na pánvi opražíme pinie do zlatohněda.
- 2Bazalku nebo petrželku omyjeme, osušíme a nasekáme.
- 3Těstoviny uvaříme dle návodu doměkka, necháme okapat, přidáme máslo a promícháme.
- 4Smícháme s bazalkou a piniemi. Každou porci poprášíme paprikou a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.