Bazalkové těstoviny
35 min.
Ingredience
- 400gramůTěstoviny Tagliatelle
- 1kusCitrony
- 80gramůMáslo čerstvé
- 50mililitrůOlej olivový
- 100mililitrůVývar drůbeží
- 1lžičkaSůl
- 4lžíceBazalka
- 4lžíceSýr Parmezán
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
698 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
34 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
4 g
Cukr
102 mg
Postup přípravy
- 1Olivový olej přidáme do vroucí osolené vody a vložíme těstoviny Tagliatelle, vaříme do poloměkka, poté slijeme.
- 2Rozpustíme ve woku máslo, přidáme kousky oloupaného a nakrájeného citronu, zalijeme kuřecím vývarem, přidáme Tagliatelle. Promícháme, přidáme bazalku a můžeme servírovat na talíře.
- 3Posypeme Parmezánem a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.