Bažant na víně s arašídy
45 min.
Ingredience
- 2lžičkySolamyl - bramborový škrob
- 500gramůBažant obecný
- 1kusVejce slepičí
- 350mililitrůHovězí vývar základní
- 50mililitrůVíno červené
- 2lžíceOmáčka sójová
- 100gramůPórek
- 1kusPaprika červená
- 100gramůArašídy
- 0,25lžičkaChilli koření mleté
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
621 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
46 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Bažantí maso vykostíme, pórek nakrájíme na kolečka, papriku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky. Hovězí vývar rozmícháme se sójovou omáčkou a vínem. V míse smícháme vykostěné maso nakrájené na kostičky s rozšlehaným vejcem a lžičkou Solamylu. Maso osmažíme na rozpáleném oleji, přidáme pórek, papriku, arašídy, sůl a osmažíme. Přilijeme zálivku, když se začne vařit, vlijeme lžičku škrobu, který jsme rozmíchali v 60 ml vody, chilli koření a provaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.