Bažant na víně s arašídy

45 min.
Evropa

Ingredience

    • 2lžičkySolamyl - bramborový škrob
    • 500gramůBažant obecný
    • 1kusVejce slepičí
    • 350mililitrůHovězí vývar základní
    • 50mililitrůVíno červené
    • 2lžíceOmáčka sójová
    • 100gramůPórek
    • 1kusPaprika červená
    • 100gramůArašídy
    • 0,25lžičkaChilli koření mleté
    • 80mililitrůOlej rostlinný
    • 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
621 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
46 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bažantí maso vykostíme, pórek nakrájíme na kolečka, papriku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky. Hovězí vývar rozmícháme se sójovou omáčkou a vínem. V míse smícháme vykostěné maso nakrájené na kostičky s rozšlehaným vejcem a lžičkou Solamylu. Maso osmažíme na rozpáleném oleji, přidáme pórek, papriku, arašídy, sůl a osmažíme. Přilijeme zálivku, když se začne vařit, vlijeme lžičku škrobu, který jsme rozmíchali v 60 ml vody, chilli koření a provaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.