BBQ hamburgery

320 min.

Ingredience

Počet porcí:
16

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
602 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
35 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 150 °C.
  • 2
    Vepřové maso potřeme dvěma lžíce olivového oleje. Opečeme ho na pánvi ze všech stran.
  • 3
    Mezitím smícháme papriku, zbylý olej, hořčici, česnek, cibuli i rajčatový protlak. Potřeme tím maso a dáme do pekáčku. Podlijeme šálkem vody, přikryjeme a pečeme 5 hodin - občas můžeme maso pootočit nebo přelít výpekem.
  • 4
    Poté maso vyjmeme a natrháme dvěma vidličkami (případné tučné části odkrajujeme a dáváme stranou).
  • 5
    Výpek z masa zredukujeme na množství 125 ml a vmícháme ho do BBQ omáčky.
  • 6
    Housky rozkrojíme, rozdělíme na ně maso, zalijeme omáčkou, rozdělíme ledový salát a okurkou nakrájenou na plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.