Bejlík z husích prsou
60 min.
Ingredience
- 200gramůCibule
- 120gramůZázvor celý
- 1hrnekHovězí vývar základní
- 1lžičkaSůl
- 100gramůHusí sádlo
- 800gramůHusí prsa
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
845 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
77 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Husí prsa připravíme den předem tak, že je protkneme kousky česneku a čerstvého zázvoru.
- 2Následující den připravíme. Nadrobno nakrájenou cibulku orestujeme dozlatova. Podlijeme vývarem, vložíme prsa orestovaná na troše sádla a v rozehřáté troubě dusíme doměkka. Ochutíme solí. V průběhu podléváme vývarem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.