Belgická a červená čekanka na šalotce

22 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
139 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
7 g
Cukr
866 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oba druhy čekanky rozebereme na listy a omyjeme.
  • 2
    Očištěnou šalotku nakrájíme najemno. Z datlí odstraníme pecky a nakrájíme je na malé kousky.
  • 3
    V široké pánvi rozpálíme olej a nejprve cca 2min orestujeme čekanku. Poté přidáme šalotku a datle a na mírném ohni opékáme ještě cca 5min. Dochutíme solí.
  • 4
    Rozdělíme na talíře a podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.