Belgický mléčný chléb
207 min.
Ingredience
- 60mililitrůMléko polotučné
- 210gramůMáslo čerstvé
- 5kusůVejce slepičí
- 120gramůCukr krupice
- 8gramůSůl
- 10gramůDroždí sušené
- 530gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 150gramůHrozinky
Počet porcí:
7Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
690 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
30 g
Sacharidy
91 g
Vláknina
4 g
Cukr
30 g
Postup přípravy
- 1V míse vyšleháme vejce s rozměklým máslem do pěny, zalijeme mlékem, přidáme hladkou mouku, cukr a sůl. Promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na moučník.
- 2Po zaznění signálu přidáme hrozinky a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.