Benátská telecí játra
20 min.
Ingredience
- 300gramůCibule
- 500gramůJátra telecí
- 4lžíceVíno červené
- 4lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
268 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
13 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli osmažíme na rozehřátém oleji dozlatova a vyjmeme ji.
- 2Na výpeku asi 2 minuty smažíme odblaněná, na hranolky nakrájená játra, přidáme cibuli a podlijeme vínem. Povaříme 1 minutu, osolíme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.