Berek s jogurtem a skopovou klobásou

70 min.
Turecko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
23 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku, jogurt, měkké máslo, prášek do pečiva a sůl dobře promícháme a vypracujeme hladké těsto, které necháme půl hodiny odpočinout.
  • 2
    Těsto vyválíme v plát, který pokrájíme na čtverce 8x8 cm.
  • 3
    Drobně pokrájená oloupaná rajčata, klobásu a feferonky podusíme na oleji.
  • 4
    Vzniklou náplň klademe do středů čtverců z těsta. Protilehlé cípy dobře spojíme a přendáme na vymazaný plech. Bereky pomažeme rozšlehaným žloutkem a dáme péct na 30 minut při 175 °C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.