Berek z listového těsta
50 min.
Ingredience
- 10gramůPetržel - nať
- 1kusVejce slepičí
- 500gramůListové těsto
- 200gramůSýr Brynza
- 2lžíceTuk rostlinný
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
34 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
1 g
Cukr
74 mg
Postup přípravy
- 1Listové těsto rozválíme na tenký plát a nakrájíme ho na čtverce 8 x 8 cm velké.
- 2Na čtverce těsta klademe náplň připravenou ze sýru, petrželky a vejce. Protilehlé cípy dobře spojíme, hrany přitlačíme k sobě. Vzniklé bereky naskládáme na vymazaný plech a pečeme v troubě vyhřáté na 175 °C přibližně 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 25. 10. 2016
Berek z listového těsta
Místo čtverečků jsem tvořítkem dělala půlkulaté kapsičky. Náplň moc dobrá, určitě ještě zopakuju 🙂