Berliner Eisbein
25 min.
Ingredience
- 500gramůZelí kysané
- 600gramůVepřové koleno uzené
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 150mililitrůVíno bílé
- 24gramůCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
533 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
36 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Zelí propláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat.
- 2Poté přendáme do hrnce, podlijeme vínem, přidáme cukr, kmín a dusíme doměkka. Dochutíme solí
- 3Maso necháme ohřát na páře.
- 4Dušené zelí přendáme na servírovací talíře a na ně naskládáme kousky masa.
- 5Podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.