Bernské sýrové plátky

25 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
666 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
36 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky chleba potřeme máslem a tou stranou je rozložíme do pekáče a zakapeme smetanou. V míse smícháme strouhaný sýr, žloutky, mléko a třešňovici, osolíme, opepříme a přidáme muškátový oříšek.
  • 2
    Nakonec vmícháme sníh z bílků a vzniklou hmotu rozprosřeme na chlebové plátky. Pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova asi 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.