Beskydská kuřecí játra

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
34 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
675 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí játra nakrájíme na širší nudličky.
  • 2
    Dáme do mísy, přidáme chilli, kmín, pepř, majoránku, solamyl a důkladně promícháme.
  • 3
    Do pánve na rozehřátý olej vložíme játra a zprudka opečeme.
  • 4
    Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a zalijeme vejci rozšlehanými se solí.
  • 5
    Promícháme, necháme ztuhnout a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.