Beskydská kuřecí játra
25 min.
Ingredience
- 400gramůKuřecí Játra
- 1decilitrOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 0,5lžičkaChilli
- 1lžičkaKmín drcený
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžíceMajoránka
- 3lžíceSolamyl
- 6kusůVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
34 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
675 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí játra nakrájíme na širší nudličky.
- 2Dáme do mísy, přidáme chilli, kmín, pepř, majoránku, solamyl a důkladně promícháme.
- 3Do pánve na rozehřátý olej vložíme játra a zprudka opečeme.
- 4Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a zalijeme vejci rozšlehanými se solí.
- 5Promícháme, necháme ztuhnout a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.