Beskydské fazole
80 min.
Ingredience
- 400gramůFazole
- 1lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1kusCibule
- 3stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaSůl
- 4lžíceSmetana
- 200gramůKlobása vepřová
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
19 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
491 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Fazole uvaříme do měkka, smícháme s olejem, pepřem, pokrájenou klobáskou, cibulí a česnekem.
- 2Směs vysypeme do zapékací misky, zalijeme smetanou a mírně osolíme.
- 3Zapékáme v troubě na 200°C dokud směs nezačne růžovět.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.