Bezlepkové vafle z bramborového škrobu

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
23 g
Sacharidy
57 g
Cukr
10 g
Vápník
19 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tuk vyšleháme do pěny s cukrem, vejci, bramborovým škrobem a s vanilkovým cukrem. Těsto ochutíme solí, necháme 15 minut odpočinout. Odpočaté těsto naléváme do vaflovače s hlubšími mřížkami, těsto upečeme.
  • 2
    Hotové vafle necháme vychladnout na mřížkové podložce, aby se nezapařily a podáváme dětem jako svačinku, nebo jako pohoštění návštěvám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.