Bezlepkový chléb z domácí pekárny

130 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
12 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do pečicí nádoby domácí pekárny nejprve nalijeme všechny tekuté přísady - mléko, olej a vejce. Na tekuté suroviny nasypeme sypké přísady - bezlepkovou mouku, burisony, slunečnicová semínka, kmín, cukr a směs ochutíme solí. Úplně nakonec připravované těsto
  • 2
    zasypeme sušeným droždím. Pekárnu nastavíme na rychlý program - Glutein frei a zapneme. Jakmile se suroviny spojí v těsto, pekárnu otevřeme a stěrkou setřeme zbytky surovin do těsta. Pečeme podle programu pekárny.
  • 3
    Servírujeme vychladlé jako klasický chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.