Bílá omáčka k dušeným rybám
25 min.
Ingredience
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5litrVývar rybí
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
96 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
9 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
29 mg
Cukr
191 mg
Postup přípravy
- 1Z 1 lžíce másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem, promícháme a 10 minut povaříme.
- 2Odstavíme z ohně, přimícháme citronovou šťávu, zbylé máslo a sůl. Po rozpuštění másla omáčku prolisujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.