Bílá rajčatová omáčka

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
14 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omytá, na kousky pokrájená rajčata, sůl, zalijeme vodou a vaříme 10 minut.
  • 2
    Omáčku přecedíme, prolisujeme a znovu přivedeme k varu. Přilijeme kyselou smetanu rozkvedlanou s moukou, za stálého míchání ještě chvíli povaříme.
  • 3
    Podáváme k vařenému hovězímu masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.