Bílé broskve se šampaňským želé

21 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
1 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Želatinu rozmícháme ve dvou lžících růžového sektu a necháme nabobtnat.
  • 2
    Zbylý sekt zahřejeme s cukrem až se rozpustí, vaříme jednu minutu. Odstavíme a vmícháme želatinu.
  • 3
    Bílé broskve nakrájíme na dílky, dáme do zavařovací sklenice o
  • 4
    objemu 1 1/4l a zalijeme směsí. Můžeme také rozdělit do šesti
  • 5
    pohárů a nechat vychladit.
  • 6
    Podáváme jako dezert.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.