Bílé fazole na topinkách
25 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 2lžíceKečup
- 50gramůAnglická slanina
- 4krajíceChléb konzumní
- 2šálkyFazole bílé sterilované
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
7 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
6 g
Cukr
363 mg
Postup přípravy
- 1Slaninu drobně nakrájíme a vyškvaříme. Škvarky vyjmeme a necháme na teple.
- 2Na zbylém tuku opečeme 4 krajíce chleba a uložíme je na teple.
- 3Do zbylého tuku dáme prohřát fazole, osolíme je, přidáme část škvarků a trochu kečupu.
- 4Směs navršíme na horké topinky a posypeme škvarky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.