Bílé fazole na topinkách

25 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1špetkaSůl
    • 2lžíceKečup
    • 50gramůAnglická slanina
    • 4krajíceChléb konzumní
    • 2šálkyFazole bílé sterilované
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
7 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
6 g
Cukr
363 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu drobně nakrájíme a vyškvaříme. Škvarky vyjmeme a necháme na teple.
  • 2
    Na zbylém tuku opečeme 4 krajíce chleba a uložíme je na teple.
  • 3
    Do zbylého tuku dáme prohřát fazole, osolíme je, přidáme část škvarků a trochu kečupu.
  • 4
    Směs navršíme na horké topinky a posypeme škvarky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.