Bílé fazole s hovězím masem
80 min.
Ingredience
- 160gramůCibule
- 250gramůHovězí maso zadní
- 300gramůFazole bílé
- 160gramůRajčata
- 30gramůTuk rostlinný
- 1špetkaPepř cayenský
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
9 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
13 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Přes noc namočené bílé fazole povaříme cca 30 minut. Poté vodu slijeme.
- 2Maso pokrájíme na kostky a osmažíme na rozpáleném tuku s cibulkou. Necháme dusit 20 minut pod pokličkou.
- 3K dušenému masu přidáme rajčata a fazole, opepříme a podlijeme vodou podle potřeby. Uvařenou směs dosolíme dle chuti.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.