Bílé zelí dušené s vínem
30 min.
Ingredience
- 2lžíceSádlo škvařené
- 1špetkaSůl
- 750gramůZelí hlávkové bílé
- 0,06litrVíno bílé
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
120 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Zelí jemně nakrájíme, přelijeme vařící vodou a necháme odkapat.
- 2Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme zelí, osolíme a podlijeme vodou. Dusíme téměř doměkka.
- 3Zelí zaprášíme hladkou moukou a ještě povaříme. Nakonec přilijeme víno a dochutíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.