Bílkové dortíky s hnědým cukrem

80 min.
Dánsko

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
131 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
15 g
Cukr
14 g
Vápník
27 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílky ušleháme s hnědým cukrem, octem a škrobem, do tuhého sněhu.
  • 2
    Formu na muffiny vyložíme papírovými košíčky a naplníme sněhem.
  • 3
    Pečeme hodinu na 120°C, vypneme troubu a dortíky v ní necháme vychladnout.
  • 4
    Potom opatrně seřízneme vršky dortíků, naplníme šlehačkou a přiklopíme vršky.
  • 5
    Podáváme se sklenkou pomerančového likéru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.