Bistecca di manzo
28 min.

Ingredience
- 200gramůRukola
- 1lžičkasůl uzená
- 1lžičkaPepř černý celý
- 4lžíceOlej olivový extra panenský
- 4plátkyrumpsteak
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
77 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
18 mg
Postup přípravy
- 1Rumpsteak necháme při pokojové teplotě aspoň hodinu. Poté do něj vmasírujeme olivový olej.
- 2Rukolu připravíme na talíř, osolíme a opepříme ji.
- 3Rumpsteak opékáme 4 minuty z každé strany. Poté necháme 10 minut odpočinout a nakrájíme ho na tlusté proužky, které přeneseme na rukolu.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.