Bobulové ovoce se zmrzlinou a vinnou pěnou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
545 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
21 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
10 g
Cukr
57 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maliny a ostružiny očistíme a přebereme. Opláchnutý rybíz očešeme vidličkou. Jahody opláchneme a necháme dobře okapat.
  • 2
    Bobulové ovoce opatrně smícháme a upravíme do mísy. Přidáme kopečky zmrzliny.
  • 3
    V nádobě ušleháme žloutky, citronovou šťávu, cukr a sekt. Vložíme do horké vodní lázně a šleháme do zhoustnutí. Ovocný salát přelijeme horkou vinnou pěnou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.