Bochánky s tmavou i bílou čokoládou

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
648 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
40 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
2 g
Cukr
47 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šest forem na pudink vytřeme tukem. 125 g másla a 150 g cukru utřeme s rozšlehanými vejci, osolíme, přidáme kakao, mouku, vmícháme nakrájenou čokoládu nadrobno. Vytvoříme těsto, rozdělíme ho do formiček, přikryjeme alobalem potřeným máslem a formičky vaříme ve vodní lázni asi padesát minut.
  • 2
    Smícháme smetanu, zbytek cukru a zbytek másla, směs zahřejeme na ohni a promícháme. Pak ji nalijeme na hotové bochánky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.