Bok čoj hovězí
30 min.
Ingredience
- 275gramůBok čoj
- 2lžíceOlej rostlinný
- 2stroužkyČesnek
- 500gramůHovězí kýta
- 150gramůFazolové lusky zelené
- 150gramůKlasy kukuřičné mražené
- 6kusůCibulka jarní
- 2kusyPaprika červená
- 2lžíceOmáčka ústřicová
- 1lžíceOmáčka rybí
- 1lžíceCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
18 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Bok čoj vaříme v páře nad vroucí vodou, dokud není měkký. Poté udržujeme v teple.
- 2Rozehřejeme olej ve velké pánvi, přidáme rozetřený česnek, hovězí nudličky a smažíme na prudkém ohni do hněda. Přidáme zelené fazolky, pokrájené jarní cibulky, kukuřičky, červené papriky, rybí a ústřicovou omáčku a cukr a vše promícháme. Smažíme, dokud není zelenina měkká.
- 3Na dno servírovací mísy rozložíme listy bok čoj a na ně hotový pokrm. Podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.