Boloňské makarony
70 min.
Ingredience
- 200gramůHovězí maso zadní
- 20gramůMáslo čerstvé
- 160gramůŠpagety, Makarony
- 1lžičkaSůl
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 20gramůSýr Eidam cihla 40%
- 20gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
555 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
16 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a zprudka opečeme. Podlijeme vodou a dusíme.
- 2Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou a přidáme rajčatový protlak a nakonec kousek másla.
- 3Makarony uvaříme v osolené vodě, scedíme a urovnáme po okraji talíře. Do středu vložíme plátek masa a přelijeme šťávou.
- 4Pokrm posypeme nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.