Boloňské makarony

70 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
555 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
16 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a zprudka opečeme. Podlijeme vodou a dusíme.
  • 2
    Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou a přidáme rajčatový protlak a nakonec kousek másla.
  • 3
    Makarony uvaříme v osolené vodě, scedíme a urovnáme po okraji talíře. Do středu vložíme plátek masa a přelijeme šťávou.
  • 4
    Pokrm posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.