Boloňské řízky

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
33 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
16 mg
Vápník
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řízky z omyté telecí kýty naklepeme, osolíme, poprášíme hladkou moukou a opečeme je po obou stranách na másle.
  • 2
    Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme do ní řízky, poklademe je plátky šunky a posypeme nastrouhaným sýrem.
  • 3
    Zbylé máslo na pánvi zředíme trochou vývaru a řízky pokropíme. Zapékáme, až sýr mírně zrůžoví.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.