Bonbóny Fudges

80 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
21 g
Sacharidy
91 g
Vláknina
2 g
Cukr
84 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko svaříme s cukrem a máslem - za stálého míchání uvedeme k varu.
  • 2
    Při 115°C přendáme hrnec do vodní lázně. Směs mícháme do zhoustnutí a zesvětlení, poté přidáme vanilkový extrakt a nesekané mandle.
  • 3
    Směs nalijeme do hranaté misky vymazané máslem.
  • 4
    Ztuhlou hmotu pokrájíme na kousky 2,5x2,5 cm velké a zabalíme je do celofánu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.