Borůvkové noky

30 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
14 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko, vejce a sůl zamícháme. Postupně přidáváme tolik mouky, aby vzniklo hustší těsto. Přimícháme omyté a očištěné borůvky.
  • 2
    Z těsta pomocí lžíce vykrajujeme noky a v horkém tuku je po obou stranách opékáme dokřupava. Dáme na papírové ubrousky okapat.
  • 3
    Borůvkové noky podáváme sypané skořicovým cukrem. Dobře chutnají také s vanilkovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.