Borůvkový dezert

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
564 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
20 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
5 g
Cukr
62 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Borůvky očistíme, opláchneme a necháme okapat. Potom je rozdělíme do dezertních mističek. Vanilkový cukr smícháme s hnědým cukrem. Na borůvky rozdrobíme tvrdý tvaroh, posypeme ho smíchaným cukrem.
  • 2
    Tvaroh opět přikryjeme borůvkami a vše zalijeme bílým jogurtem.
  • 3
    Každou porci posypeme strouhanou čokoládou. Dezerty udržujeme v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.