Borůvky smažené ve vinném těstíčku

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
807 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
57 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
4 g
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Borůvky pečlivě přebereme, v cedníku je důkladně propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    V míse z mouky, soli, vajíček a vína ušleháme hustší těstíčko. Suché borůvky v těstíčku obalujeme, smažíme v pánvi na rozehřátém oleji a ještě horké je obalujeme ve skořicovém cukru.
  • 3
    Usmažené borůvky na talíři přizdobíme ušlehanou šlehačkou s čokoládovou polevou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.