Bramborová kaše se zelím (lepenice)
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůZelí kysané
- 100gramůSádlo škvařené
- 3lžíceMléko polotučné
- 1kilogramBrambory
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
25 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
9 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Brambory překrájíme na půlky, zalijeme vroucí osolenou vodou a uvaříme doměkka.
- 2Potom je scedíme, rozmícháme a podlijeme vařícím mlékem. Přidáme scezené a překrájené kysané zelí. Kaši dobře vymícháme.
- 3Podáváme posypanou cibulí, kterou jsme osmažili na sádle.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.