Bramborová tortilla s cibulkou

50 min.
Španělsko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
469 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
32 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na tenké plátky, omyté a oloupané brambory nakrájíme na plátky silné 3-4 mm. Cibuli i brambory osolíme.
  • 2
    Na rozehřátý olej klademe střídavě vrstvu brambor a vrstvu cibule.
  • 3
    Opékáme na mírném ohni do změknutí brambor, podle potřeby několikrát promícháme.
  • 4
    Opečené brambory s cibulí zalijeme rozšlehanými vejci a poté směs opékáme na jiné pánvi na rozehřátém oleji po obou stranách dozlatova.
  • 5
    Tortillu podáváme nakrájenou na dílky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.