Bramborové bochánky
40 min.
Ingredience
- 500gramůBrambory vařené
- 1špetkaSůl
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 1kusVejce slepičí
- 1šálekMléko polotučné
- 20gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
10 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Uvařené, osolené brambory prolisujeme a spaříme horkým mlékem. Vypracujeme tuhou kaši.
- 2Do prochladlé kaše vmícháme žloutek, naplníme ji do sáčku s trubičkou a na sádlem vymazaný plech stříkáme malé bochánky. Potřeme je vejcem a upečeme ve středně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.