Bramborové knedlíky ze spařené krupice

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
629 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
18 g
Sacharidy
98 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předem uvařené a vychladlé brambory nastrouháme, v míse osolíme a zasypeme krupicí. Přelijeme vařícím mlékem a počkáme, až krupice nabobtná.
  • 2
    Potom těsto dobře rozetřeme, přidáme vejce a na kostičky nakrájené, osmažené žemle. Přidáme trochu hrubé mouky a zapracujeme.
  • 3
    Z těsta tvoříme malé knedlíky a vaříme je 10 minut. Hotové knedlíky mastíme osmaženou cibulí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.