Bramborové krokety se slaninou a jarní cibulkou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1228 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
132 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
145 mg
Cukr
217 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce, necháme je vychladnout, oloupeme je a nastrouháme.
  • 2
    Jarní cibulku a slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme na lžičce oleje. Necháme je vychladnout a smícháme je s bramborami. Přidáme vejce, obě mouky a sůl a vypracujeme je v těsto.
  • 3
    Z těsta tvoříme ploché válečky tloušťce dvou prstů a délce jednoho prstu.
  • 4
    Smažíme je ve vysoké vsrtvě oleje dozlatova. Poté je necháme okapat na papírovém ubrousku a podáváme je jako přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.