Bramborové mrkvičky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
23 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
459 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechny přísady smícháme v míse a propracujeme.
  • 2
    Z těsta utvoříme váleček, který nakrájíme na malé kousky. Vytvarujeme malé mrkvičky a v místě, kde má být nať, zapíchneme kousek špejle.
  • 3
    Mrkvičky usmažíme v horkém oleji a necháme je okapat na papírovém ubrousku. Do otvoru po špejli zastrčíme snítku petrželové natě.
  • 4
    Bramborové mrkvičky používáme k obložení masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.