Bramborové noky odpalované

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
10 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
861 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vařící osolené vody s máslem zavaříme mouku, odstavíme z ohně a mícháme dohusta. Znovu dáme na oheň a mícháme, až se těsto nechytá vařečky.
  • 2
    Po vychladnutí zamícháme do těsta po troškách rozkvedlané vejce, uvařené, nastrouhané a vychladlé brambory a špetku květu.
  • 3
    Z těsta vykrajujeme malé noky, dáme je na pomaštěný plech a upečeme v horké troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.