Bramborové šišky se skořicí

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
629 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
39 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory klasicky uvaříme a poté je propasírujeme. Do domácí pekárny dáme brambory, změklé máslo, vejce, 2 lžičky cukru, mouku a droždí, zapneme program Těsto. Poté těsto vyklopíme na pomoučený vál, jemně prohněteme a rozdělíme na 4 díly. Tvarujeme malé šišky, které necháme 15 minut odležet a pak je na oleji osmažíme dozlatova. Obalíme je ve skořici se zbylým cukrem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.