Bramborovo-cibulová galetka
55 min.
Ingredience
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceTymián
- 1kusCibule
- 2kusyBrambory
- 60gramůGouda
- 100gramůMozzarella
- 2lžíceOlej olivový
- 7gramůSůl
- 7gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
187 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
16 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na kolečka a na mírném plameni ji opékáme na másle. Přidáme tymián a pečeme do sklovita.
- 2Goudu nastrouháme a smícháme s natrhanou mozzarellou.
- 3Brambory nakrájíme na co nejtenčí plátky a vmícháme do sýrů.
- 4Přidáme olivový olej, sůl a pepř.
- 5Cibuli přeneseme do pekáčku, na to dáme bramborovou směs a zapečeme na 200 °C asi 45 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.