Bramborový chléb se sýrem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
23 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
3 g
Cukr
552 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy vsypeme mouku, kypřicí prášek, sůl, 100 g nastrouhaného sýra, práškovou hořčici, přidáme rozmačkané vařené brambory, přilijeme vodu, olej a vypracujeme těsto. Vytvarujeme z něj podlouhlý bochník, vložíme na vymaštěný plech, posypeme zbytkem sýra, umístííme do vyhřáté trouby a pečeme při 220°C asi půl hodiny (do zlatova).
  • 2
    Chléb necháme vychladnout, nakrájíme na plátky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.