Bramborový koláč s cibulkou a slaninou

60 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
439 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
23 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
5 g
Cukr
848 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné brambory nastrouháme najemno, cibuli nakrájíme nadrobno, prorostlou slaninu na nudličky.
  • 2
    Brambory smícháme s moukou, osolíme, opepříme, cibuli se slaninou osmahneme na sádle dozlatova a přimícháme do těsta. Důkladně promícháme, rozložíme na vymaštěný plech a dáme péct. Pečeme ve vyhřáté troubě přibližně 1/2 hodiny, až povrch zezlátne.
  • 3
    Koláč rozčtvrtíme a ještě teplý podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.