Bramborový koláč s rybízovou zavařeninou

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
12 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
2 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory nastrouháme, osolíme, přidáme mouku s práškem do pečiva, tuk, cukr a žloutky. Vytvoříme tužší těsto, které vyválíme na dvě placky. První přendáme na vymaštěný plech, potřeme rybízovou zavařeninou a přiklopíme druhou.
  • 2
    Povrch potřeme bílkem a posypeme krystalovým cukrem.
  • 3
    Pečeme ve středně teplé troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.