Bramborový koláč se zeleninou

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
13 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařené brambory nastrouháme, osolíme, přidáme vejce, trochu mouky a vypracujeme těsto.
  • 2
    Zapékací mísu vymažame máslem a vyložíme připraveným těstem. Okolo dna vytvoříme okraj, aby z těsta vznikla miska, do které vložíme podušený špenát a mrkev. Povrch pokapeme rozpuštěným máslem.
  • 3
    Koláč pečeme ve středně vyhřáté troubě do růžova. Podáváme s okurkou nebo se zelím.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.