Bramborový krém s krevetami a pórkem

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
15 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
11 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a nakrájíme na kousky. Rozehřejem máslo a olej a zpěníme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme brambory a krátce orestujeme. Podlijeme vařícím vývarem a cca 10min povaříme.
  • 2
    Mezitím vyloupeme krevety, odstraníme střívka a cca 2min orestujeme na rozehřátém oleji. Bílou část pórku nakrájíme na kolečka a osmahneme.
  • 3
    Uvařené brambory spolu s vývarem rozmixujeme, polévku rozdělíme do misek, ozdobíme krevetami a pórkem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.